maanantai 6. elokuuta 2012

Uusi viikko, uudet kujeet

Viikko on vierähtänyt edellisestä ja uusi viikko pyörähtänyt käyntiin raskauslaskurissa. 22+0. 

Viikossa on tapahtunut hurjasti, eikä silti oikein mitään. Olen lepäillyt, kokeillut jalkeilla oloa neuletreffeillä, lepäillyt, hihkunut ihastuksesta vauvan potkujen ja möyrimisen tuntuessa yhä useammin ja voimakkaammin, lepäillyt, neulonut, lepäillyt, purkanut...

Takerrutaan noihin pariin viimeiseen. Aloin neuloa boleroa syksy ja talven kylmien varalle. Koska ajatukseni pyörivät vaan yhden asian ympärillä, ajattelin sen toimivan oivana rinnanlämmittimenä syksyn ja talven kylmillä. 

14 Vaaleanpunainen rusettibolero, MODA 2/2012
Ohjeeksi valikoitui kevään Modasta löytyvä rusettibolero, lähinnä koska sen sattuessa Ravelryn hakuun, huomasin kyseisen lehden löytyvän "omasta kirjastostani" ja ajattelin saavani mallin toimimaan Schachenmeyrin ihanan pehmeästi Fine woolista, aka reumalangasta. 

Olin neulonut boleron jo puolivalmiiksi, kun pääsin sitä kunnolla sovittamaan ja totesin sen rinnuksilta aivan liian pieneksi. En selvästikään ole vielä sinut hieman pullistuneen ulkomuotoni kanssa ;) Eli ei kun alusta ja uudelleen... Isommat puikot ja kahdesta koosta sovellettu välimalli puikoille. Noinkohan tuosta tulee koskaan valmista -tai ainakaan sopivaa =)

1 kommentti:

  1. Yli puolivälin jo, onnea edelleen odotukseen :)

    Vaikuttais oikein toimivalta boleromallilta (varsinkin kun yrität hirveässä viimassa ja pakkasessa suojautua rintatulehdukselta!), toivottavasti tällä kertaa onnistuu!

    VastaaPoista

Ilahduta jättämällä viesti ^.^